Oldal tetejére

BEMUTATKOZÁS 

Tribikné Deák Anna lakberendező

 

 

Saját  családi házunk építésekor szembesültem azzal, hogy egy otthon megteremtése mennyire összetett feladat. Rengeteg döntést kellett hozni, igen rövid időn belül.
-   Mire van szükségünk? Mi a legoptimálisabb megoldás?
-   Milyen stílusban rendezkedjünk be? Milyen bútorok illenek ebbe a stílusba?
-   Milyen anyagokat, gépészeti, világítási megoldásokat alkalmazzunk?
-   Milyen színek, textilek, és milyen dekoráció illik leginkább az elképzelt enteriőrbe?

 

Mindezt végig gondolni sem volt időnk, mert a kivitelezők már konkrét válaszokat vártak tőlünk: hol lesz a kád, a tűzhely, a mosógép, hol legyenek a lámpakiállások,  stb., stb. 

 

Kezdhettük hát a rohangálást üzletről üzletre. Rengeteg  időre és energiára volt szükségünk, nagyon sok  „üresjáratot futottunk” mire úgy-ahogy elkészültünk, de nem állítom, hogy elégedett voltam. Igen sok tapasztalattal lettem viszont gazdagabb, amit azután iskolai tanulmányokkal egészítettem ki. 1997-ben végeztem az Art Veresegyházi Oktatási Stúdióban,  azóta dolgozom  lakberendezőként.

 

Ez a hivatás nem engedi, hogy rutinból oldjuk meg a feladatokat, mindig naprakészen, a legújabb trendeket ismerve, az  innovációkat alkalmazva kell dolgoznunk. Továbbképzéseken, szakmai konferenciákon, külföldi  kiállításokon szerzek  be információkat, inspirációkat.

  

Munkám során egyedi igényekre szabott lakberendezési szolgáltatást nyújtok lakásvásárlók, felújítók, építkezők számára. 

Ügyfeleim lépésről lépésre végrehajtható terveket kapnak kézhez, melyeket az ARCHLine XP Interior belsőépítészeti tervező program segítségével készítek el. Az alaprajzokon, metszeteken, falnézeteken kívül a berendezett tereket 3D látványterveken, illetve foto realisztikus képeken is bemutatom.

Segítségemmel valósággá válnak elképzeléseik, és a kivitelezés sem rémálom többé.

Nem hagyom  magára Megrendelőimet; a tervezés kezdetétől a kivitelezés befejezéséig segítségükre vagyok,  így  a  lakberendező felkérése  nem luxus, hanem megtérülő befektetés lesz számukra. 

Építészeti irodákkal együttműködve, már a vázlattervezési szakaszban beléphetek  a folyamatba, így segítve Megrendelőim  minél jobb kiszolgálását otthonuk kialakításakor.